Gertrud Og Olefrank

Om os

Axelgaard Feriehuse er et lille alternativt udlejningsbureau der formidler udlejning af store og små sommerhuse i områderne Henne Strand, Ho, Blåvand, Houstrup og Bork Havn.

Axelgaard Feriehuse adskiller sig fra de traditionelle udlejningsbureauer ved som hovedregel at stå for det administrative vedr. udlejningen, diverse markedsføring, udarbejdelse af lejekontrakter, opkrævning af leje, afregning af strøm, kontakt til lejerne under opholdet m.m.

Husejerne står selv for servicering af husene under lejernes ophold, så som tjek af husene ved lejer skift, samt løse eventuelle tekniske problemer i husene der skulle opstå under udlejningen.

Nøgleudlevering foregår ved at husene er udstyret med nøgle boks der åbnes med en kode som tilsendes så snart betalingen har fundet sted, så lejerne behøver ikke først at skulle afhente og aflevere nøgler hos et udlejnings kontor, men kan der imod køre direkte til sommerhuset.

Et enkelt koncept der gør at Axelgaard Feriehuse kan udleje sommerhuse til konkurrence dygtige priser samtidig med at vi kan nøjes med en provision i forbindelse med udlejning af dit sommerhus på 15-20 % alt efter hus størrelse.

Ønsker du Axelgaard Feriehuse skal stå for alt i forbindelse med udlejningen af dit hus giver vi også gerne et tilbud på dette.

Med venlig hilsen
Gertrud & Ole Frank Jessen

Axelgaard.org

Axelgaard.org tilbyder udlejning af sommerhuse ved den jyske vestkyst i områderne
Henne Strand, Ho-Blåvand og Bork Havn.
Vi tilbyder også Bed & Bath overnatninger samt udlejning af store sommerhuse op til 50 personer.

Tag familien med på Sommerhusferie i det Vestjyske og oplev den fantastiske
natur, de skønne klitter og badestrande.

Kontakt os

Axelgaard.org
Rottaprvej 40
6855 Outrup
Tlf: +45 8824 4840
 
Email: kontakt@axelgaard.org